2020. január
Beliczai Zsolt Sándor | Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata |
Buday Katalin | Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata |
Csizmadia György | A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója |
Dancs Réka | A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében - titkosított |
Gulyás György | Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál |
Harsányiné Szakács Renáta | Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére |
Hegedűs-Deme Zsolt | Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai - titkosított |
Májer Géza | Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban - titkosított |
Orosz Erzsébet | A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlősi telephelyén - titkosított |
Paróczai Csaba | Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére |
Schnell Imre | Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során |
Szabó Zsanett | A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában - titkosított |
Dr. Tóth Csaba | HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása temelői bázison - titkosított |
Tóth Szabolcs | Bio és konvencionális Oblacsinszka meggy beltartalmi változásának nyomon követése sűrítés során |