2021. június
Pintér Angelika Dóra | Kistermelői lekvárkészítő üzem növekedési lehetőségei - a fejlődés lehetőségei és korlátjai |
2021. január
Beke Andor | Magas minőségű lekvárfélék gyártástechnológiájának tervezése, kisüzem beépítése vegyes vertikumú mezőgazdasági üzembe |
Beke Gabriella | Fűszeres szilvalekvárok összehasonlító vizsgálata |
Genál Csanád | Alma fogyasztási szokások és befolyásoló tényezők Magyarországon - titkosított |
Hadiné Turcsik Kinga | Meggyfajták beltartalmi értékeinek vizsgálata és összehasonlító elemzése |
Kovács Imre | Kisüzemi gyümölcs- és zöldség feldolgozó üzem létesítése |
Nagyné Szaksz Gabriella | A mikrohullámú vákuumtechnológia ipari alkalmazása a zöldség és gyümölcs szárítás vonatkozásában - titkosított |
Nemcsák László | Diófeldolgozó üzem tervezése - titkosított |
Szalczgruber Miklós | Savanyított káposzta bemutatása és fermentációjának vizsgálata kontrollált hőmérsékleteken - titkosított |
Vidács Gergely | Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján - titkosított |
2020. január
Beliczai Zsolt Sándor | Különböző kajszibarack fajtákból készített lekvárok összehasonlító vizsgálata |
Buday Katalin | Frissen préselt kajszibaracklé minőségi vizsgálata |
Csizmadia György | A Venyim Gyümölcse Kertészet gyümölcsfeldolgozó üzemének koncepciója |
Dancs Réka | A tételazonosítás szerepe és elemzése a Bonduelle nagykőrösi üzemében - titkosított |
Gulyás György | Lekvárkészítés projekt egy gyümölcstermesztő vállalkozásnál |
Harsányiné Szakács Renáta | Feldolgozás hatása a meggy (Prunus cerasus L.) beltartalmi értékére |
Hegedűs-Deme Zsolt | Lekvárok készítése és gyártóvonaluk tervezésének, kivitelezésének szempontjai - titkosított |
Májer Géza | Közepes kapacitású fagyasztóüzem tervezése egy meggytermesztéssel foglalkozó családi vállalkozásban - titkosított |
Orosz Erzsébet | A Bonduelle Central Europe Kft. higiéniai gyakorlatának felülvizsgálata a vállalat nyírszőlősi telephelyén - titkosított |
Paróczai Csaba | Az alapanyag (hagyományos és rezisztens alma) és a környezeti tényezők hatása az alma sűrítmény minőségére |
Schnell Imre | Alma-szamóca gyümölcslé fizikai tulajdonságainak és beltartalmi értékeinek változása a tárolás során |
Szabó Zsanett | A HACCP kiterjesztése száraz termények gyártására a Bonduelle Central Europe Kft. békéscsabai gyárában - titkosított |
Dr. Tóth Csaba | HHP technológiával kiegészített natúrlé-gyártó kisüzem kialakítása temelői bázison - titkosított |
Tóth Szabolcs | Bio és konvencionális Oblacsinszka meggy beltartalmi változásának nyomon követése sűrítés során |